Start
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1

Bijgerecht

2 sjalotten

2 tenen knoflook

1 rode peper, steelaanzet verwijderd

3 cm verse gember geschild

2 tl gemalen kurkuma

2 tl sambal

2 el zonnebloemolie

300 g Vega tonijn(vegetarische slager)

2 eieren

meel

1 pakje kokosmelk (200 ml)

  

Vegetarische viskoekjes

Pureer de sjalotten, knoflook, rode peper, gember, kurkuma en sambal in de keukenmachine. Verhit de olie in een wok en roerbak het mengsel 3 min. Laat iets afkoelen in een kom. Voeg de vega tonijn, losgeklopte eieren en zout naar smaak toe. Maak er met het meel en de kokosmelk een deeg van. vorm koekjes en bak ze in een koekenpan of in de oven (200 graden) mooi bruin. Lekker met koriander.