Start
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1

pond spruitjes

ruim 1 ltr groente bouillon

1 grote ui

ongv. 3 cm gemberwortel

knoflookteen

eetlepel kerriepoeder

olijfolie

zout

peper


bosje krul of platte peterselie

100 ml. olijfolie

Voorgerecht

Spruitjessoep

Ui snipperen en zachtjes bakken. 3 Cm fijn gesaspte of gesneden gemberwortel en fijn gehakte koflook toevoegen. Roer de kerrie door de hete bouillion (evt. van een bokje).Spruitjes schoonwassen, schillen hoeft niet, gaar koken in de bouillion.

Glad pureren. Doe de peterselie in een hoge smalle kom met de olie en pureer met de staafmixer glad. Even in laten trekken daarna door een zeef de olie filteren. Groene prut  die overblijft door de soep mixen. Soep opdienen daarna wat van de peterselieolie over de soep verdelen.