Start
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1

800 gr schoongemaakte spruitjes

2 zachtzure appels

(goudrenet of elstar)

1 etlepel citroensap

25 gram boter

1 grofgesnipperde ui

1 theelepel kaneel

1/2 theelepel komijn


  

Bijgerecht

Spruitjes met appel

Kook de spruitjes in ruim 10 minuten beetgaar, onder koud water afspoelen en uit laten lekken. Appels schillen en in stukjes snijden, besprenkelen met citroenschap. boter smelten ui bakken met de komijn en kaneel, peper na smaak toevoegen, appel er doorscheppen en in een paar minuten gaarbakken. Spruitjes toevoegen en door en door warm laten worden. Serveren in een warme schaal met een klontje boter