Start
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1

 

  

Hoofdgerecht

 Zoetzure Vegakip

Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een lepel. Snijd de komkommer in schuine plakjes van 1/2 cm dik. Houd apart. Verhit de olie in een wok en roerbak de vegakip en paprika 5 min. Bak de komkommer 1 min. mee.  Meng de chilisaus, azijn en 100 ml water. Schenk in de wok en warm op laag vuur . Meng de maïzena met 1 el water en voeg al roerend toe, zodat de saus iets bindt. Breng op smaak met peper en zout.30 gram (of meer) zwarte wintertruffel of truffelolie