Start
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1

Vinaigrette:


2 eetlepels wittewijnazijn

1 eetlepel Dijonmosterd

1 gesniperde slalot

geraspte schil mandarijn

6 eetlepels olijfolie

sap van mandarijn

peper en zout


Poireaux

4 lange dunne preien

30 gram hazelnoten

Bijgerecht

Poireaux vinaigrette

          Roer een vinaigrette van de azijn, mosterd, zout en peper. Voeg de sjalot en de mandarijnrasp toe. Klop onder voortdurend roeren de olie door vinaigrette. Voeg als laatste het sap van de mandarijn toe.


          Rooster he hazelnoten en hak ze grof

Maak de preien schoon snij ze in tweeen. Gebruik het wit en lichtgroene gedeelte. Snij de preien in 2 gelijke stukken. Kook ca. 8 min in gezoute water. Uit laten lekken en op een bord leggen. Vinaigrette en de noten er over verdelen.