Start
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1

Voor een grote pan soep (6/8 personen)


1 Groene en 1 rode paprika in stukjes gesneden

1 blikje maïs

1 liter groentebouillon (blokje)

½ liter melk

60 gr, boter

1 ons geraspte (jong)belegen kaas

meel

1 eetlepel kerriepoeder

  

Voorgerecht

Paprika-maissoep

Boter smelten in een pan met dikke bodem, paprika zachtjes een paar minuten bakken. Kerrie toevoegen. Meel toevoegen zodat een dikke bal ontstaat. Groente bouillon toevoegen en al roerend aan de kook brengen.

Maïs en melk toevoegen tegen de kook verwarmen. Daarna de kaas in kleine hoeveelheden in de soep laten smelten, blijven roeren.


Geserveerd met Frans- of Italiaansstokbrood brood kan het ook een maaltijdsoep zijn.