Start
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1

Voor 4 personen

4 middelgrote handperen met steeltje, geschild

2 citroenen, geperst

300 ml rode wijn

200 ml vers sinaasappelsap

50 g suiker

1 theel. kaneelpoeder

200 g zachte geitenkaas zonder korst

1 eetlepel honing

50 g walnoten

takjes tijm voor garnering


  

Nagerecht

Peren met geitenkaas

Besprenkel de peren met wat citroensap. Doe de wijn, sinaasappelsap, suiker en kaneelpoeder in een diepe magnetronschaal. Verwarm het wijnmengsel,

afgedekt, 3 minuten in de magnetron op 800 Watt. Zet de peren naast elkaar in de warme wijn. Verwarm, afgedekt, in de magnetron op 350 Watt nog 8-10 minuten. Roer de geitenkaas glad met 2 eetlepels citroensap en de honing. Vorm met bolletjes van de geitenkaas en leg deze in het

midden van de borden. Zet de peer erbij en garneer met walnoten en tijm