Start
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1

Bij gerecht

Stuk of 8 (kleine) trostomaten





  

Tomaten uit de oven

Verwarm de oven voor op 100 graden. Breng een grote pan water aan de kook. Maak met een puntig mesje een klein kruisje aan de onderkant van elk tomaatje, maar laat het kroontje  zitten. Doe de tomaatjes voorzichtig in het kokende water en schep ze er na enkele seconden weer uit. Het vel kunt u er nu makkelijk van afpellen, maar laat het kroontje er nog steeds aan.


Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en droog ze 3 uur in de warme oven. Serveert ze na het afkoelen, Of laat ze dan nog 6 uur drogen in een goed geventileerde ruimte en bewaart ze tot serveren in de koelkast. Een gerechtje dat echt overal bij past.