Start
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1

Lekker makkelijk

1 Hele Chinese kool

olijf olie

versgemalen peper

balsamicoazijn




  

Chinese kool uit de oven

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snij de kool in 2 helften. Betrooi royaal met zwarte peper en zout (uit de molen). Plaats de 2 koolhelften op een ingevet bakblik en zet het ongeveer 40 minuten in de oven. Even prikken om te kijken of de kool gaar is. Vlak voor het opdienen besprenkelen met balsamicoazijn