Start
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1

Bijgerecht

5 plakjes bladerdeeg

2 eetlepels paneermeel

2 eetlepels olijfolie

8 sjalotjes of 2 grote uien

1 prei in ringen

1 eetlepel tijmblaadjes

2 tenen knoflook fijngehakt

4 eieren

125 ml crème fraîse

150 gram zachte geitenkaas in plakjes of verkruimeld

honing (vloeibaar)

roomboter

Tarte tartin met geitenkaas

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Vet een tarte tartin ovenschaal in met roomboter en bekleed met bladerdeeg. Prik met een vork wat gaatjes in het deeg. Bestrooi het met (kruiden)paneermeel. Bak de sjalotjes, prei, koflooken tijm. Klop het ei los met wat zout, peper en de crème fraîse. Doe het sjalotjes mengsel in de vorm en giet het eimengsel er overheen. Leg de geitenkaas er op. bak de taart 10 minuten in de hete oven. Breng de oventemperatuur naar 170 graden en bak de taart af in ca. 15 minuten.

Warm serveren en besprenkel hem met honing.