Start
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1

Lekker makkelijk

1 zakje bami groente gedroogd

200 gr. rijst snelkokend. of Mie



  

Bami of Nasi

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzingen, samen met de bami groente. Afgieten en even laten staan.

Met nasi groente kan ook maar daar zit vaak trasi (garnalenmeel) in.

Als je in plaats van rijst mie gebruikt heb je bami.

Lekker met fou yong t'sai