Start
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1

500g Rauw gehakt  van de vegetarische slager

3 eetlepels Ketjap Manis

I eetlepels grove mosterd

wat  zout

1 eetlepel mosterd

1 theelepel chilipoeder

2 a 3 eieren

100 gram paneermeel of een pak beschuit (is ong. 100 gram).

halve liter bouillon (blokje)

voor de jus.

25 gram boter

Hoofdgerecht

Vegetarische gehaktballen

Meng alles behalve de bouillon en de boter door elkaar. Net zo lang het gehakt mengsel kneden tot alles goed door elkaar zit.  Draai er gehaktballen van. Vijf grote  of 10 wat kleinere.  Hou je van grote gehaktballen dan maak je grote gehaktballen. Boter in de ban, olijfolie mag ook maar is toch net iets minder lekker. Vervolgens rondom aanbakken. Tot alle kanten lekker bruin zijn. Nu  Giet vervolgens de bouillon erbij en laat alles een halfuurtje in de pan lekker sudderen. door een uitje, knoflook en of een tomaatje mee te fruiten kan je alles nog smakelijker maken, wat je lekker vindt (kan goed gecombineerd worden met de boerenkool pasta)