• 150 gram lange vingers
• 250 gram mascarpone
• 50-60 gram suiker
• 3 eidooiers
• ¾ kopje Tia Maria
• Een half kopje espresso
• Chocoladepoeder
• Ovenschaal
Nagerecht
Tiramisu
Klop de eidooiers met de suiker tot een schuimende massa. Voeg eerst de Tia Maria hieraan toe, doe daarna de mascarpone bij het het mengsel. Zet sterke espresso koffie. Haal de lange vingers met de kant waar de suiker zit door de espresso. Leg de lange vingers met de suikerkant naar boven op de bodem van de ovenschaal. Schep het mengsel met mascarpone, Tia Maria, suiker en eidooiers over de lange vingers tot je deze geheel bedekt hebt. Leg nu weer een nieuwe laag met espresso doordrenkte lange vingers neer en giet hierover heen weer het mengsel. Ga hiermee door tot de lange vingers op zijn. Dit zal meestal niet meer dan twee lagen zijn. Zet het geheel een nacht in de koelkast, zodat de lange vingers zachter zijn geworden en het geheel wat meer ineengeklonken is. Bestrooi de tiramisu voordat het opgediend wordt met chocoladepoeder.