Start
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1

Voor 4 personen

4 ananasschijven (uit blik kan vers is lekkerder)

4 tamelijk hard gekookte eieren

1/2 ui

sla voor ganering

handje rozijnen

grote theelepel kerriepoeder

kleine appel zeer fijn gesneden of geraspt

3 flinke eetlepels mayonaise

  

Voorgerecht

Kerrie eieren

Garneer 4 bordjes met de sla, leg hier op de ananasschijven.

zet in iedere schijf een ei.

Meng de appel, rozijnen en kerriepoeder door de mayonaise eventueel met wat yoghurt.

Verdeel het mengsel over de vier eieren.

Snij de ui in zeer fijne ringen en fruit goudbruin.

Verdeel de ui over de sla.