Start
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1

225 gram gemengde noten

225 gram verkruimeld oud brood of (zelfgemaakt) paneermeel.

3 eieren.

125 gram gefruite uien.

1 teentje knoflook

½ kop fijngehakte peterselie of

2 theelepels gemengde gedroogde kruiden.

boter

peper en (selderij) zout naar smaak.


  

Hoofdgerecht

Notengehakt

Hak de noten, uien knoflook en peterselie.

Fruit de ui met de knoflook.

Vet een (brood)bakblik in met de boter.

Meng alle ingrediënten door de losgeklopte eieren.

Vul het bakblik en bak het in ongeveer 50 minuten in een matig warme oven (150°).