Start
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1

1 el (rode)wijnazijn of balsamico

3 el olijfolie extra vierge

2 tl pittige mosterd

1 tl honing

gekookte bieten (500 g)

rucola

eventueel geitenkaas

  

Voorgerecht

Bieten carpaccio

Klop een dressing van de azijn, olijfolie, mosterd en honing. Snijd de bietjes in flinterdunne plakjes met een scherp mes, mandoline, kaasschaaf of plakjesrasp. Leg de plakjes biet dakpansgewijs op 4 borden en besprenkel met de dressing. Verdeel rucola over de bietencarpaccio verkruimel eventueel wat geitenkaas er over